Ημερολόγιο

Μάρτιος.2024
29
Παρασκευή
07:55
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 10

Εβδομάδα 314

Μήνας 3520

Σύνολο 469385

Το περιοδικό μας...

Συγχαρητήρια Επιστολή στον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

20180810 145428 956x768Κύριε Αρχηγέ,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας, σας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της για την πανάξια ανάδειξή σας στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Αστυνομίας και σας εύχεται κατά τη διάρκεια της θητείας σας να έχετε υγεία και δύναμη για να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στη δύσκολη αποστολή σας, εκπληρώνοντας με αποτελεσματικότητα τα νέα σας καθήκοντα ως Αρχηγός του Σώματος, κάτι που εγγυάται η μέχρι τώρα λαμπρή πορεία σας σε όλες τις βαθμίδες της Ιεραρχίας.

Αναλάβατε την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε μια κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία όλοι μας καλούμαστε να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας. Τα προβλήματα είναι γνωστά και οφείλουμε να εργαστούμε με σύνεση και υπευθυνότητα για να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στην κοινή προσπάθειά μας για να αλλάξουμε τα αστυνομικά πράγματα προς το καλύτερο. Η παρουσία σας στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προσδοκούμε ότι θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση και παράλληλα θα προσδώσει το ΄΄όραμα΄΄ το οποίο καθημερινά θα συνοδεύεται με πράξεις.

Εκ μέρους του συνόλου των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αρχηγέ, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε αμέριστοι συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο σας, προσηλωμένοι πιστά στο καθήκον με αγαστή συνεργασία και διάθεση διαλόγου μαζί σας, με δεδομένη τη συνδρομή και τη συμβολή της Ομοσπονδίας μας προς αυτή την κατεύθυνση, ιδιαίτερα προς το πρόσωπό σας, ως απόρροια και της σχέσης που οικοδομήθηκε και μέσω του συνδικαλιστικού μας κινήματος, του οποίου υπήρξατε άλλωστε ένας από τους πρωτεργάτες στον αγώνα, για ελεύθερο συνδικαλισμό και προσφορά στο συνάδελφο, στην υπηρεσία και στην κοινωνία

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...