Ημερολόγιο

Απρίλιος.2020
4
Σαββάτο
09:23
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 7

Εβδομάδα 569

Μήνας 444

Σύνολο 319380

Το περιοδικό μας...

Η θέση της ΠΟΑΞΙΑ στην απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για τη λήψη αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων από τους διοικούντες το Σώμα Αξιωματικούς

Η Ομοσπονδία μας ενημερώθηκε για την προτροπή –εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα προς τους διοικούντες το Σώμα, Αξιωματικούς, να απουσιάσουν από την Υπηρεσία, τουλάχιστον ένα 15νθημερο,κάνοντας χρήση της θερινής τους αδείας, αλλά και να λαμβάνουν μια ημερήσια ανάπαυση εβδομαδιαίως, υποχρεωτικά, ανεξάρτητα από το φόρτο εργασίας και τις αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες.

Η απόφαση αυτή, έτσι όπως μεταφέρθηκε από τον ίδιο στην πρόσφατη συνάντηση των στελεχών του Σώματος στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, συνάδει με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της διοίκησης που πρεσβεύουμε και γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερης μνείας. Ο κ. Αρχηγός επέδειξε για άλλη μια φορά ότι αφουγκράζεται τις αγωνίες μας και λειτουργεί σταθμίζοντας τις υπηρεσιακές ανάγκες χωρίς να υποτιμά τον παράγοντα άνθρωπο.

Την ίδια ώρα οφείλουμε να επισημάνουμε ότι με την απόφαση αυτή αυξάνονται και οι υποχρεώσεις των διοικούντων αξιωματικών, έναντι των υφισταμένων στελεχών και δη των χαμηλοβάθμων, αναφορικά με τα δικαιώματά τους (ρεπό, άδειες κλπ) τα οποία δεν πρέπει να καταστρατηγούνται.

Εκεί θα κριθεί η χρηστή διοίκηση, το σύγχρονο πνεύμα και η αξιοπιστία όλων μας.

2014 poaxia no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...