Δίμηνη παράταση για το ΤΕΑΠΑΣΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ενεργώντας σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις των συνεδρίων μας όσον αφορά το θέμα του ΤΕΑΠΑΣΑ, οι Ομοσπονδίες μας έδωσαν σε καθημερινή βάση μια σκληρή μάχη προκειμένου να πετύχουν την επιζητούμενη παράταση των προβλεπόμενων διαδικασιών ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για μια υπεύθυνη απόφαση σχετικά με το μέλλον του.


Μετά από πολλές συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους Υπουργούς και ύστερα και από παρεμβάσεις βουλευτών- στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κατατέθηκε τελικά χθες στη Βουλή σχετική τροπολογία εκ μέρους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Δημητρίου ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ, Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ και Αθανασίου ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ. Η εν λόγω τροπολογία συμπεριλήφθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Μάκης ΒΟΡΙΔΗΣ και στήριξε ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, η οποία στη συνέχεια ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, παρέχοντάς μας δίμηνη παράταση, ήτοι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015.
Οι Ομοσπονδίες μας με γνώμονα τις αποφάσεις των συνεδρίων συνεχίζουν τον αγώνα για την διασφάλιση της υγιούς λειτουργίας του ΤΕΑΠΑΣΑ και την προστασία των συμφερόντων των ασφαλισμένων του.

 

2014 poaxia poasy  no ypografes