Διοργάνωση 19ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου - Ημερίδας

 

Σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας, στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 09:30΄, διοργανώνει το 19ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριό της, στο Αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. (Λ. Αλεξάνδρας 173 – Αθήνα).

final sxedio1_400

Παράλληλα, την δεύτερη ημέρα (25-11-2010) και από ώρα 09:30΄, Ημερίδα με θέμα: «Κρίση και θεσμοί», με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
Α) Υπάρχει Δικαίωμα στην Ασφάλεια; εισηγητής κ. Νίκος ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Πανεπ. Αθηνών, Β) Οικονομική Κρίση και Εγκληματικότητα, εισηγητής κ.. Ιωάννης ΠΑΝΟΥΣΗΣ, Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπ. Αθηνών και Γ) Οικονομική Κρίση…ψυχολογικές επιπτώσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, εισηγητής κ. Βασιλική ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Υπαστυν. Α΄ - Ψυχολόγος.
Στις παραπάνω εκδηλώσεις πέραν των συνέδρων, έχουν κληθεί να παραστούν η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων, της Γ.Σ.Ε.Ε., της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης , των Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων, των Δικηγορικών Συλλόγων, άλλων Συνδικαλιστικών Ενώσεων, Μ.Κ.Ο. και άλλων φορέων.Παρακαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι που επιθυμούν και δεν κωλύονται να παραστούν στις εργασίες των παραπάνω εκδηλώσεων.

ds _poaxia_20092010_400