Ημερολόγιο

Απρίλιος.2024
18
Πέμπτη
22:36
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 149

Εβδομάδα 1061

Μήνας 4260

Σύνολο 475020

Το περιοδικό μας...

Πρωτοβουλία της ΠΟΑΞΙΑ για το ζήτημα δηλώσεων "Πόθεν Έσχες"

POAXIA logoΤην Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Ειδικό Γραμματέα υπεύθυνο για οικονομικά θέματα κ Κων. Πλατιά και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Αργ. Μπακαλώνη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον εποπτεύοντα την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας (αρμόδιο για θέματα «Πόθεν Έσχες») Αντεισαγγελέα Εφετών κ. Δημήτριο Γκύζη, σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις μη οριστικοποιημένες δηλώσεις «Πόθεν Έσχες». Στη συνάντηση παρέστη ως εκπρόσωπος της ανωτέρω υπηρεσίας η Α/Δ κα Μαρία Τζιράρκα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, όπου από την πλευρά της Ομοσπονδίας αναδείχθηκε η πλήρης διάσταση και το εύρος των προβλημάτων και διατυπώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για νομοθετική επίλυση του όλου προβλήματος. Ο κ. Εισαγγελέας από πλευράς του μας διαβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει τις σχετικές πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη δυνατή λύση προς όφελος των συναδέλφων.

Καθόσον ανάλογα προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει και συνάδελφοί μας από το Πυροσβεστικό Σώμα, η προτεινόμενη ρύθμιση από την πλευρά της Ομοσπονδίας μας, θα κατατεθεί αμέσως μετά την συνάντηση των υπηρεσιακών παραγόντων της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και του Πυροσβεστικού Σώματος, η οποία έχει καθοριστεί για την προσεχή Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019.

Σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία μας θα επιδιώξει το ταχύτερο δυνατόν να προωθήσει την ανωτέρω προτεινόμενη ρύθμιση προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος.

Λεπτομερέστερη ενημέρωση θα ακολουθήσει με σχετική ανακοίνωσή μας.

2014 poaxia no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...