Ημερολόγιο

Μάρτιος.2023
28
Τρίτη
11:12
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 15

Εβδομάδα 64

Μήνας 1393

Σύνολο 433707

Το περιοδικό μας...

Τελετή ορκωμοσίας νέων Υπαστυνόμων της Σ.Α.Ε.Α., έτους 2021.

2Με μεγάλη χαρά και τιμή παρευρεθήκαμε ως εκπρόσωποι του Σώματος των Αξιωματικων μαζί με την Ένωση Αξιωματικών Αττικής, σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της τελετής της ορκωμοσίας, που σηματοδοτεί την απαρχή της  σταδιοδρομίας των νέων Αξιωματικων τάξης Σ.Α.Ε.Α. 2021.

Για άλλη μια χρονιά, η Ομοσπονδία, στάθηκε δίπλα στους νέους Αξιωματικούς, από την πρώτη στιγμή της καριέρας τους, όπως πράττει διαχρονικά. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσει να τους στηρίζει, ως αρωγός και συμπαραστάτης, καθ’ όλη την διαδρομή τους, σε αυτό το δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν.

 

3 4a 5

Νέοι Υπαστυνόμοι,

Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και το περιβάλλον στο οποίο θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως νέοι και φερέλπιδες Αξιωματικοί είναι ιδιαίτερα δυσμενές. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στη νέα γενιά Αξιωματικων την οποία εκπροσωπείτε πως θα ανταπεξέλθετε επάξια σε όποια πρόκληση και αν σας τεθεί.

Με εφόδια τις ηθικές αξίες, τα ιδανικά και τις γνώσεις που αποκτήσατε  κατά τη τετραετή φοίτηση σας στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του Σώματος, με τη συμπαράσταση του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και υπό τη σκέπη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, σας ευχόμαστε καλή δύναμη, τύχη αγαθή και καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο σας.

6 7 8

9  1

2021 03 poaxia no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...