Ημερολόγιο

Απρίλιος.2024
30
Τρίτη
23:33
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 806

Εβδομάδα 858

Μήνας 5955

Σύνολο 476715

Το περιοδικό μας...

Συμφωνία Τ.Α.Π.Α.Σ.Α. με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας

20230728Συνεχίζοντας τις οργανωμένες προσπάθειες για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας, εναρμονισμένοι με τις επιθυμίες και του Τ.Α.Π.Α.Σ.Α., ενημερώνουμε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφών ακόμα μία σύμβαση προμήθειας φαρμάκων για τους ασφαλισμένους στον Κλάδο Υγείας του ΤΑΠΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενεργειών της Ομοσπονδίας μας και σε συνάντηση του Αναπληρωτή Υπευθύνου Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων κ. ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και του Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας κ. ΚΑΛΟΥΣΙΟΥ, με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας, το Τ.Α.Π.Α.Σ.Α. πλέον, βρίσκεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης, για πρώτη φορά συλλογικής σύμβασης προμήθειας φαρμάκων με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας, σε συνέχεια των συμβάσεων που ήδη υλοποιούνται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Χώρας, στην Αττική, στον Πειραιά, στην Αχαΐα στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Θεσσαλονίκη.

Οι ασφαλισμένοι του νομού Λαρίσης, στους οποίους εμφανίζεται πλέον η ηλεκτρονική ένδειξη ασφάλισης στον ΚΥΥΑΠ επί των ηλεκτρονικά εκδιδομένων συνταγών, θα απαλλάσσονται της υποχρέωσης καταβολής της συμμετοχής τους στα φαρμακεία που ανήκουν στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας . Η έναρξη της ανωτέρω σύμβασης υπολογίζεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου του έτους 2023.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας η συμμετοχή των ασφαλισμένων αποζημιώνεται με την ίδια διαδικασία που εφαρμόζεται σήμερα.

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει τις ευχαριστίες της και συγχαίρει ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, κ. Θάνο ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ και όλους όσοι συνέβαλαν για τη σύναψη της σύμβασης αυτής η οποία είναι ευνόητο ότι θα απαλλάξει αρκετούς συναδέλφους μας από περιττές δαπάνες (επί παραδείγματι, αποστολή δικαιολογητικών) και ταλαιπωρίες.

2021 03 poaxia no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...