Ημερολόγιο

Φεβρουάριος.2024
24
Σαββάτο
06:47
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 11

Εβδομάδα 400

Μήνας 1653

Σύνολο 464865

Το περιοδικό μας...

Τιμή στους δύο Πεσόντες Αστυνομικούς

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Είναι γνωστό ότι οι Ομοσπονδίες μας αγωνίζονται εδώ και χρόνια για την θωράκιση του αστυνομικού λειτουργήματος και την εμπέδωση συνθηκών ασφαλείας για όλους τους πολίτες της χώρας μας. Δυστυχώς, στον αδυσώπητο πόλεμο με τους αδίστακτους κακοποιούς, θρηνούμε διαρκώς συναδέλφους μας, που χάνουν τη ζωή τους εγγράφοντας το όνομά τους στο πάνθεον των Ηρώων του Σώματος.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, αποδίδοντας τις οφειλόμενες τιμές σε όλους τους συναδέλφους που φεύγουν τόσο άδικα από κοντά μας, έχει καλέσει την Πολιτεία και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας για μια σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία, αναγνωρίζοντας και τιμώντας τους Πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς.
Αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ήδη έχουν προβεί σε διάφορες πρωτοβουλίες, όπως μετονομασία οδών, ανέγερση μνημείων, διοργάνωση εκδηλώσεων κλπ.
Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι σημαντικό να ακουστεί και πάλι όσο πιο δυνατά γίνεται η απερίφραστη καταδίκη των βίαιων και εγκληματικών επιθέσεων κατά των αστυνομικών, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να αναλάβετε σχετική πρωτοβουλία για να αναδειχθεί και στην δική σας περιοχή η αναγκαιότητα της στήριξης του λειτουργήματός μας.
Μας συγκίνησε ιδιαίτερα η ευαισθητοποίηση και η προσέλευση από την πρώτη στιγμή απλών πολιτών στο σημείο που έπεσαν ηρωικά οι συνάδελφοί μας και πιστεύουμε ότι αυτή η αυθόρμητη κοινωνική εκδήλωση συμπάθειας και αλληλεγγύης συμπίπτει με τους δικούς μας ευγενείς σκοπούς και ως εκ τούτου θεωρούμε δεδομένη από τη μεριά σας τη λήψη αντίστοιχης πρωτοβουλίας με την ανέγερση Μνημείου Πεσόντων και μετονομασία της οδού Περικλέους του Δήμου σας, όπου δολοφονήθηκαν άνανδρα οι δυο συνάδελφοί μας σε οδό Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γεώργιου Σκυλογιάννη.
Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμουμε και να συμβάλλουμε από την πλευρά μας στην υλοποίηση της όποιας απόφασή σας, εφόσον το επιθυμείτε.

 

Με εκτίμηση

ds poaxia_poasy_no_sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...