Ημερολόγιο

Οκτώβριος.2020
25
Κυριακή
20:02
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 73

Εβδομάδα 468

Μήνας 2585

Σύνολο 338549

Το περιοδικό μας...

Επιστολή (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.- Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για άμεση συνάντηση

 

Κύριε Υπουργέ,


Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας με δημιουργικότητα τόσο στο χώρο των ενστόλων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όσο και για την Ελληνική κοινωνία.


Με προηγούμενα έγγραφά μας (605/13/28 από 16-11-2011 και 605/13/28α από 14-12-2011) έχουμε ζητήσει συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να σας αναπτύξουμε τις κοινές θέσεις μας για το μείζον σημασίας ζήτημα της λειτουργίας του Μ.Τ.Σ., μέτοχοι του οποίου είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών.


Κύριε Υπουργέ,


- Επειδή στους κόλπους των συναδέλφων είναι έκδηλη η αγανάκτηση για την συνεχιζόμενη κωλυσιεργία που παρατηρείται αναφορικά με την διεύρυνση της σύνθεσης του Δ.Σ. του Ταμείου, ώστε να εκπροσωπούνται δίκαια οι μερισματούχοι αστυνομικοί,
- επειδή παραμένουν σε εκκρεμότητα και όλα τα λοιπά γνωστά προβλήματα που έχουν φέρει το Ταμείο στο χείλος του γκρεμού, χωρίς φυσικά δική μας ευθύνη, επαναφέρουμε εκ νέου το αίτημά μας για συνάντηση μαζί σας το αμέσως προσεχές διάστημα και αναμένουμε εναγωνίως τον καθορισμό της ημερομηνίας πραγματοποίησής της.


ds poaxia_poasy_no_sfrag

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...