Ημερολόγιο

Οκτώβριος.2020
21
Τετάρτη
02:14
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 2

Εβδομάδα 125

Μήνας 2242

Σύνολο 338206

Το περιοδικό μας...

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.Α.Σ.Υ. για την κατάθεση προσθήκης στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών “Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης”

Οι Ομοσπονδίες μας χαιρετίζουν την πρωτοβουλία για την κατάθεση προσθήκης στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών “Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης” αναφορικά με τις ψευδείς καταγγελίες από μετανάστες για κακομεταχείριση – ρατσιστική βία κλπ, εκ μέρους οργάνων της Πολιτείας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί βιώνουν σε όλη τους την έκταση τέτοιου είδους ψευδείς καταγγελίες, σε καθημερινή σχεδόν βάση, από παράνομους μετανάστες, οι οποίοι ενεργούν έτσι συνήθως καθοδηγούμενοι με σκοπό να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην χώρα μας, χωρίς περαιτέρω επιπτώσεις ή συνέπειες γι’ αυτούς. Αντίθετα, οι καταγγελλόμενοι αστυνομικοί ταλαιπωρούνται άδικα επί μήνες ή χρόνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υπηρεσιακή, αλλά και οικογενειακή τους ηρεμία.

Θεωρούμε λοιπόν, ότι η νομοθετική αυτή ρύθμιση θα συμβάλλει, αν όχι στην εξάλειψη, τουλάχιστον στην μείωση του φαινομένου αυτού και γι’ αυτό ζητάμε την ψήφισή του από το σύνολο των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

 

ds poaxia poasy no sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...