Ημερολόγιο

Οκτώβριος.2020
21
Τετάρτη
01:42
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 2

Εβδομάδα 125

Μήνας 2242

Σύνολο 338206

Το περιοδικό μας...

Αίτημα για συνάντηση με τον πρόεδρο του Μ.Τ.Σ.

Προς: Τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ. Αντιστράτηγο ε.α. κ. Χαρίλαο ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Ιδιαίτερη ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν στους συναδέλφους μας, τα σχεδόν καθημερινά δημοσιεύματα, τόσο του έντυπου όσο και του ηλεκτρονικού τύπου, αναφορικά με τη βιωσιμότητα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, καθώς και για τις λύσεις που εξετάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση, μέσω μιας επιτροπής που συστήθηκε από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. ΔΑΒΑΚΗ, με σκοπό τη διενέργεια διαγωνισμού για ανάδειξη εξωτερικού φορέα που θα αναλάβει την εκπόνηση σχετικής οικονομοτεχνικής μελέτης.

Για μια ακόμα φορά, επισημαίνουμε ότι ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία, εξαιρεθήκαμε προκλητικά από τις εργασίες της επιτροπής, αν πράγματι υφίσταται, ενώ παράλληλα δεν είχαμε καμιά ενημέρωση για τις φερόμενες συναντήσεις σας με εκπροσώπους της Τρόικας, προκειμένου να ενοποιηθούν τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων ως φορέας επικουρικής ασφάλισης.

Προς τούτο, εκπροσωπώντας τους 35.000 πλέον μετόχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, παρακαλούμε όπως άμεσα ορίσετε συνάντηση με τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών μας, προκειμένου να ενημερωθούμε για τις ενέργειες και διεργασίες που γίνονται.

ds poaxia poasy no sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...