Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος.2020
24
Πέμπτη
14:06
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 22

Εβδομάδα 167

Μήνας 419

Σύνολο 335686

Το περιοδικό μας...

Επιστολή Ομοσπονδιών ( Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Π.Ο.ΑΣ.Υ. ) στον τραυματισμένο συνάδελφό μας

Αγαπητέ Συνάδελφε
Στην υπηρεσιακή μας ζωή έρχονται στιγμές, σπάνιες στιγμές και για σπάνιους συναδέλφους, που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την ηρωική πράξη στην οποία προέβησαν, αψηφώντας το θάνατο και ενεργώντας με απόλυτη αφοσίωση στο καθήκον.


Η 16η Ιουλίου 2014 αποτελεί για σένα μια ημέρα ορόσημο στην προσωπική σου ζωή, αποτυπωμένη στα αστυνομικά χρονικά εξαιτίας της βαρύτητας του συμβάντος και της ιδιαιτερότητας της όλης υπόθεσης.
Ως εκπρόσωποι των Ελλήνων Αστυνομικών από την πρώτη στιγμή εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας για την ταχύτατη αποκατάσταση της υγείας σου, αλλά και για την εκ μέρους της πολιτείας οφειλόμενη αρωγή προς το πρόσωπό σου.
Πέρα από τις θερμές ευχές και τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια σου αξίζει η οφειλόμενη τιμή, ως μια πράξη αναγνώρισης στο δικό σου πρόσωπο των προσπαθειών και των θυσιών που καταγράφει διαχρονικά το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντίκρισες το θάνατο, βιώνοντας, χωρίς να λιγοψυχήσεις, την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας, όσο πολλοί άλλοι συνάδελφοί μας που δεν είναι πια ανάμεσά μας. Και αν τους ενθυμούμαστε με αφορμή τη δική σου περιπέτεια είναι γιατί όλοι μας αγωνιούμε και επιζητούμε την βέλτιστη θωράκιση όλων των συναδέλφων, της Ελληνικής Αστυνομίας στο σύνολό της.
Εσύ έκανες στο ακέραιο το χρέος σου και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Θα είμαστε στο πλευρό σου για ό,τι άλλο χρειαστείς.

 

2014 poaxia poasy  no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...