Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος.2020
22
Τρίτη
07:02
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 4

Εβδομάδα 48

Μήνας 300

Σύνολο 335567

Το περιοδικό μας...

Αίτημα των Ομοσπονδιών στον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεώργιο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ για την άρση της Αυτοδίκαιης Αργίας στους Αστυνομικούς

Κύριε Υπουργέ,

Με τον Ν. 4057/2012 επιβλήθηκε το καθεστώς της αυτοδίκαιης αργίας στους δημοσίους υπαλλήλους, το οποίο εφαρμόζεται και για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως ο ίδιος έχετε εμπεριστατωμένα υποστηρίξει, πρόκειται για αντισυνταγματικές διατάξεις τις οποίες δεσμευτήκατε ότι θα καταργήσετε. Ειδικά ως γνωστόν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπεται το μέτρο της διαθεσιμότητας σε περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων, βάσει των κειμένων διατάξεων του Πειθαρχικού Δικαίου των αστυνομικών υπαλλήλων.

Η παράλληλη εφαρμογή και της αυτοδίκαιης αργίας στην Αστυνομία δημιούργησε πρόσθετες «ποινές» με αποτέλεσμα ενώ από τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια εκδίδονται αθωωτικές αποφάσεις, εντούτοις να παραμένει ο ελεγχόμενος στην ποινή της αυτοδίκαιης αργίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο προσωπικά αλλά και για την Υπηρεσία.

Κατόπιν τούτο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας και αυτήν την παρατηρούμενη κατάφορη παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και των διατάξεων του Συντάγματος και προβείτε στην δέουσα διόρθωση της ισχύουσας νομοθεσίας.

2014 poaxia poasy no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...