Ημερολόγιο

Απρίλιος.2026
25
Σαββάτο
16:50
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 129

Εβδομάδα 872

Μήνας 4010

Σύνολο 611088

Το περιοδικό μας...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σ.τ.Ε.

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων που εξαγγείλαμε εξαιτίας της μη συμμόρφωσης του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Σ.τ.Ε., οι Ομοσπονδίες μας πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με τον κ. Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μετά την ιστορική απόφαση που υποχρεώνει την Κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις μισθολογικές αδικίες αναφέραμε σήμερα στον κ. Πρόεδρο ότι η Κυβέρνηση ακολουθεί παρελκυστική τακτική, αποφεύγοντας ακόμα και μια απλή ενημέρωσή μας για τον τρόπο εφαρμογής της απόφασης του Σ.τ.Ε.

Από μέρους μας αναφέρθηκε ότι θα προσφύγουμε στην αρμόδια Επιτροπή Συμμόρφωσης του Σ.τ.Ε. ζητώντας να υποχρεώσει την εξακολουθούσα παρανομούσα διοίκηση στη συμμόρφωση προς τη δικαστική απόφαση επιβάλλοντας ταυτόχρονα και χρηματική κύρωση.

Ο κύριος Πρόεδρος χαρακτήρισε εύλογες τις ανησυχίες μας και μας γνώρισε ότι εφόσον θεωρούμε πως δεν υπάρχει η αναμενόμενη κυβερνητική ανταπόκριση, είναι δυνατή η αξιοποίηση εκ μέρους μας περαιτέρω ένδικων μέσων που διαθέτουμε.

2014 omosp.S.A. (2)  no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...