Ημερολόγιο

Μάρτιος.2024
29
Παρασκευή
14:58
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 46

Εβδομάδα 350

Μήνας 3556

Σύνολο 469421

Το περιοδικό μας...

Φόρος τιμής στους πεσόντες Αστυνομικούς

Τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους Πεσόντες εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικούς απέδωσε η Ομοσπονδία μας, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα Διεθνή Βραβεία ‘Giuseppe Sciacca’ στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

09 24 Foros timis stous pesontes astynomikous 800 530Στεφάνι κατέθεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε την προσήλωση στο καθήκον των Ελλήνων Αστυνομικών που θυσιάζουν την ζωή τους για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της ασφάλειας, αψηφώντας τους κινδύνους. Στάθηκε δε ιδιαίτερα με αφορμή και το βίντεο-αφιέρωμα στους Πεσόντες Αστυνομικούς- που προβλήθηκε στον υπερβολικά μεγάλο αριθμό θυμάτων αστυνομικών, αναρωτηθείς αν η πολιτεία έχει πράξει το χρέος της απέναντι στους οικογένειές τους. Επίσης, καυτηρίασε το γεγονός ότι οι δυνάμεις που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, συκοφαντούνται και λοιδορούνται, μένοντας απροστάτευτοι από την επίσημη πολιτεία.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι με τη συγκεκριμένη εκδήλωση και τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου, τιμούμε τον Ανώνυμο Αστυνομικό που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει τη ζωή του, καθοδηγούμενος από το αίσθημα του καθήκοντος και την ανιδιοτελή προσφορά στην πατρίδα και στον συνάνθρωπό μας. Την ενσυνείδητη και πλήρη προσήλωση στην αποστολή του.

Διότι, όπως λέει και το ρητό, «όπου η δόξα και το καθήκον»!

Τέλος έκφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους των Αξιωματικών σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στον δωρητή του Μνημείου κ. Γιώργο Τσούκαλη που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη και το σεβασμό του στους Έλληνες Αστυνομικούς και την Ελληνική Αστυνομία.

 2014 poaxia no ypografes

 
 

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...